Onsdag den 14/11 – Jesus är verksam/Jesus is active

Idag var jag på en utbildning för jobbet, en slags friskvårdsdag. Under dagen träffade jag en kille som jag såg hade ett stödförband om ena handen. Det brukar ofta innebära att man har lite ont där, så jag frågade honom om det. Han hade inte ont där sa han, men han han hade däremot lite ont i knäna. Jag berättade för honom att jag ser smärta försvinna när jag lägger handen några sekunder på människor med smärta, och frågade om jag fick gör det på honom. Det fick jag, så jag lade händerna på hans knän, och befallde kort att smärtan skulle försvinna. Han sa att framför allt kände han smärta när han var ute och sprang, så han kände inte någon direkt skillnad efter min handpåläg-gning. Men han var tacksam och jag uppmuntrade honom med att han troligen inte kommer känna någon smärta nästa gång hans springer. Hans vän som var med honom sa då att han hade också ont i ett knä, i det vänstra. Jag gjorde samma sak med honom, och direkt så var smärtan borta. De blev båda förvånade. Jag berättade då att det inte är något magiskt, utan att det är Jesus; att jag är kristen, och att Jesus gör det genom mig, att det är Han som skall ha äran. Jag märkte tyvärr direkt ett slags ointresse hos dem, så jag fortsatte inte samtalet, eftersom båda var på väg, men de tackade båda för hjälpen.

Today I took part in a work wellness day. Part way through the day I met a guy that I saw had a bandage on one hand. This often means that the person has a bit of pain, so I asked him about it. It didn’t hurt right at that moment, he said, but instead explained he had pain in his knees. I told him that I usually see pain go away when I lay hands for a few seconds on people. I offered to do the same for him. He said yes, so I placed my hands on his knees for a very short time and commanded the pain to leave.  He then said he felt pain mostly when he was running, so he didn’t feel any difference after I placed my hands on his knees. But he was still grateful and I said to him that he would probably not feel any pain next time he is out running.  Then, his friend who was with him said that he also had knee pain. I did the same with him, and immediately the pain was gone. They both were surprised. I then told them that there is nothing magical, but Jesus. I explained that I am a Christian, and it was Jesus and the honour is His. Immediately though, I noticed some kind of disinterest, so I decided not to continue the conversation. It seemed as though they were on their way somewhere else. They both thanked me for the help.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s