5/4 Knän som blir helade, vilket möjligtvis kan leda till mera…

Idag var jag ute på A6 i Jönköping. Där frågade jag 3-4 personer innan jag stötte på den som var dagens fridens person. Jag frågade bl a ett par tjejer om de hade ont någonstans, men det had de inte sa de.

Sedan träffade jag på en man som satt på en bänk. Det visade sig att han hade ont i sitt högra knä. På en skala 1-10 där 10 är max smärta hade han ungefär 5 i smärt nivå sa han. Jag berättade att jag ber för sjuka, och jag fick lägga handen på hans knä. Han märkte förvånat att det funkade, och efter ytterligare en handpåläggning, så var smärtan helt borta. Jag berättade att jag är kristen och går med Jesus, att jag och min fru har en huskyrka osv. Han berättade då att han hade en son som hade en akut halsåkomma som behövde opereras inom två veckor, i Tyskland, och undrade om jag kanske kunde hjälpa honom också. Han fick mina kontaktuppgifter och kortet till TBC för att gå in och läsa lite på den sidan och han skulle gå hem och visa det för sin fru och prata med henne först, och sedan kontakta mig.

Därefter fortsatte jag, men efter en kort stund kom en vakt mot mig och sa att jag inte får gå runt där inne och prata ”på det sättet” med människor. Det var några tjejer som klagat sa han. Helt obegripligt tänkte jag; att fråga om man har ont någonstans, hur kan det vara något negativt? Men det är bara att acceptera, för denna gången, och jag gick snällt ut; men jag kommer tillbaka. 😉
I alla fall hittade jag en fridens person som blev hjälpt. Det blev inte så mycket Evangelium denna gång, men det kan möjligen komma senare om den personen kontaktar mig igen.

Knees that got healed, which might possibly can lead to other things as well…

Today I was at the shopping mall A6 in Jönköping. I met 3-4 persons before I met the person of peace for today. In the beginning I met two young ladies walking past me.
I asked them if they had any pain anywhere, but hadn’t.

Then I met a man sitting on a bench. He had a pain in his right knee. On a scale from 1-10, there 10 is maximum pain, the pain level was on a 5 he said. I told him that I pray for sick people and was allowed to put my hand on his knee. It seemed to work he said astonished, and I had prayed a second time for his knee, it was completely restored. No pain at all. I told him it was Jesus, that I am a Christian and walk with Jesus. I also told him that I and my wife has a house church together with som more people.
He then told me that he had a son that had a severe ailment in the throat that needed immediate treatment and that they planed to take him to a hospital Germany in two weeks for a possible operation. He asked me if I possibly could help his son too. I gave him my contact card and a contact card to TBC and encouraged him to look it up for more information. He would look it up, show it to his wife, and then contact me, he said.

After this I continued. But after a short while one of the security guards in the shopping mall approached me and told me that I wasn’t allowed to talk to people in the shopping mall ”in the way I did”. A couple of girls had complained he said. I thought to myself, how in the world could somebody experience it as negative when somebody asked them if they had any pain somewhere in the body? But I had no alternative than to accept, and I left the shopping mall, for now that is, but I will be back an other time, again. 😉

At least I found a person of peace to pray for that got healed. I didn’t get the chance to share the Gospel with him for now, but this can possibly happen later, if he contact me again.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s