Tre möten med personer i Jönköping

Idag träffade jag på en äldre dam med rullator. Hon berättade att hon hade ont i ena låret, efter en skottskada(!). Jag bad henne lägga sin hand på stället där det gjorde ont, och jag lade min hand på hennes. Efter två gånger av handpåläggning, var smärtan borta. Då bad hon mig om mig mitt visitkort, för själv och till en kompis. Hon var väldigt tacksam för att jag pratat med henne.

Sedan träffade jag på en tjej som stod utanför en port och rökte, som tog en kort paus från sitt arbete. Hon hade ont i handlederna och axlarna. Jag bad för ena handleden. Den blev bra direkt. Då fick jag be för den andra med, som också blev bra. Därefter fick vi ett bra samtal där hon sa att hon var barndöpt men senare döpt även i Jordanfloden som vuxen. Hon var inte andedöpt. Jag fick sedan be för hennes axlar som också blir bra. Hon fick mina kontaktuppgifter, och kortet till TBC:s hemsida med uppmaningen att gå in och läsa mer om detta och se någr YouTube-klipp.

Sedan mötte jag en tjej som också hade ont i låren. Samma tillvägagångsätt som tidigare – min hand på hennes hand, och smärtan försvann direkt. Hon blev väldigt förvånad och jag får dela Evangeliet med henne genom schack till frälsning. Hon förstår Evangeliet, och vad hon behöver göra, och verkar vilja göra något. Hon fick mina kontaktuppgifter och ska höra av sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s